SKALL VI SÄLJA OCKSÅ DITT HEM ELLER VILLA? 

Till Hima&Huvilas toppen team hör två tuffa förmedlare som har kunskap och erfarenhet av försäljning av alla sorters och storleks bostäder i Hangö.

För oss är varje kund viktigt och varje objekt är unikt. Vi skräddarsyr en lämplig försäljnings- och marknadsföringsplan för just ditt objekt som innehåller bl.a högklassiga fotografier och vid behov försäljningsstajling. I marknadsföringen använder vi oss av de traditionella portalerna, mångsidiga kanaler i sociala media samt vårt eget breda nätverk av kunder. Många gånger hittas köparen innan objektet ens hinner läggas ut till offentlig försäljning.

Våra förmedlare Malin och Nana säljer tillsammans alla objekt så i verkligheten får du inte bara en effektiv försäljare utan två proffs till ditt förfogande. Malin är auktoriserad fastighetsförmedlare (AFM) och fungerar även som offentlig köpvittnen. Vår företagare Nana har utöver AFM avlagt även en högre fastighetsförmedlingsexamen. Till vårt team hör också en fotograf och ett par stylister.

Hima&Huvila är medlem i Finlands största förmedlarförbund, Finlands Fastighetsmäklare rf. (SKVL) och har förbundit sig att följa god förmedlingssed.