MYYDÄÄNKÖ SINUNKIN HIMA TAI HUVILA?

Hima&Huvilan huipputiimiin kuuluu rautainen kiinteistönvälitysalan ammattilainen sekä valokuvaaja ja stailaaja, joilla on kokemusta ja näkemystä kaikenkokoisten ja kaikentyyppisten asuntojen myynnistä Hangossa. Tunnemme Hangon hintatason kortteli korttelilta ja tiedämme, millaisia asuntoja Hangosta etsitään. Olemme aidosti paikallinen välitysliike, jonne ovat tervetulleita kaikkien pankkien asiakkaat.

Meille jokainen asiakas on tärkeä ja jokainen kohde uniikki. Räätälöimme juuri sinun kohteellesi sopivan myynti- ja markkinointikonseptin, joka sisältää mm. korkeatasoisen valokuvauksen ja asunnon parhaat puolet esiin tuovan myyntistailauksen.Käytämme markkinoinnissa perinteisten asuntoportaaleiden lisäksi hyväksi monipuolisesti somekanavia sekä laajaa omaa asiakasverkostoamme. Usein ostaja saattaakin löytyä Hima&Huvilan Sisäpiiristä ennen kuin kohde ehtii edes julkiseen myyntiin.

Hima&Huvila on Suomen suurimman välittäjäyhteisön, Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n (SKVL) jäsen ja on sitoutunut noudattamaan hyvää välitystapaa. Olemme myös saaneet Avainlippu-tunnuksen kotimaisesta palvelusta.

Välityspalkkio:

  • Asunto-osakkeet 3,72% (3%+alv)
  • Kiinteistöt 3,72% (3%+alv)
  • minimipalkkio 3.720€ (3000€+alv)
  • lisäksi hallintokulut 300-500€

Hima&Huvila Oy:n tietosuojaseloste löytyy täältä

Millaista asuntoa olet myymässä? Kerro meille!