<h2style=”font-weight:normal” class=””>MYYDÄÄNKÖ SINUNKIN HIMA TAI HUVILA?

Hima&Huvilan huipputiimiin kuuluu kaksi rautaista kiinteistönvälitysalan ammattilaista, joilla on kokemusta ja näkemystä kaikenkokoisten ja kaikentyyppisten asuntojen myynnistä Hangossa.

Meille jokainen asiakas on tärkeä ja jokainen kohde uniikki. Räätälöimme juuri sinun kohteellesi sopivan myynti- ja markkinointikonseptin, joka sisältää mm. korkeatasoisen valokuvauksen ja tarvittaessa myyntistailauksen. Käytämme markkinoinnissa hyväksi perinteisiä asuntoportaaleja, monipuolisesti somekanavia ja laajaa omaa asiakasverkostoamme. Usein ostaja löytyykin jo ennen kuin kohde ehtii edes julkiseen myyntiin.

Välittäjämme Nana ja Malin myyvät yhteistyössä kaikkia kohteita, joten oikeastaan saat yhden myyntitykin sijaan kaksi ammattilaista käyttöösi. Malin on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja myös kaupanvahvistaja. Yrittäjämme Nana on puolestaan suorittanut ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Tiimiimme kuuluu myös valokuvaaja ja pari stailistia.

Hima&Huvila on Suomen suurimman välittäjäyhteisön, Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n (SKVL) jäsen ja on sitoutunut noudattamaan hyvää välitystapaa.

Välityspalkkio:

  • 3%+alv=3,72% velattomasta kauppahinnasta
  • minimipalkkio 3.720€ (3000€+alv)
  • lisäksi hallintokulut 300-500€

Hima&Huvila Oy:n tietosuojaseloste löytyy täältä