LÅT OSS FÖRVERKLIGA DINA BODSTADSDRÖMMAR

Hima&Huvila LKV är en lite bättre fastighetsförmedling som har koll på bostadsmarknaden och fastighetsförmedlingens vändningar i Hangö. Vi älskar Hangö och låter det synas i vårt arbete. Som köpare kan du lita på att vi inte bara känner våra objekt utan även deras omgivning – vi är en verkligt lokal förmedlare. Som säljare vet du att din bostad ligger i händerna på proffs, gäller det sen fotografering, styling, marknadsföring i sociala medier eller försäljningsarbete. Vårt team har byns snabbaste och smartaste förmedlare, en underbar stylist och en skicklig fotograf.

KÖPA?

SÄLJA?

Nana Hyry

Drömförsäljare YK LKV LVV FM
Företagare
Offentligt köpvittne

Vår företagare Nana kallar sig själv för drömförsäljare – och det är hon också. Nana upplever att hon är i sitt drömyrke där hon får hjälpa våra kunder förverkliga sina bostadsdrömmar. Nana har en gedigen erfarenhet av bostadsförmedling och har inte endast avlagt en fastighetsmäklarexamen, utan även en högre fastighetsmäklarexamen. Nana har också en stark marknadsföringsbakgrund: en högskoleexamen i kommunikation från Tammerfors universitet och en egen kommunikationsbyrå. Hon är Hima&Huvilas egen marknadsföringsguru! Dessutom är Nana en passionerad inredare och som studerar som bäst till inredningsdesigner.
Du kan följa med fastighetsförmedlare-inredare-bostadsplacerare-företagare-Nana på Insta
@unelmakauppias

Telefon: 0400 942052
E-post: nana@himajahuvila.fi

Riikka Sundberg

Assistent, styling

Riikka stylar våra objekt i försäljningsskick med säker stil, oavsett om det är fråga om en lätt styling eller möblering och styling av lägenheten under hela försäljningsprocessen. Riikka sköter även kontorets löpande ärenden och rutinuppgifter. Hon studerar för närvarande digital marknadsföring, en fördel även i arbetet som assistent. Konstnär-Riikka kan du följa med på Insta @riikka_art

Telefon: 040 1619404
E-post: riikka@himajahuvila.fi

Linda Baarman

Fotografering

Linda är samtidigt den mest osynliga som synliga delen i vårt dreamteam. Hennes bilder berättar
historien om lägenheterna som vi förmedlar – Linda lyckas vackert fånga atmosfären i varje hem i
sina bilder. Riikka och Linda samarbetar ofta vid fotograferingarna och funderar över vilka
vinklingar och ljusriktningar som fungerar bäst. Vid behov besöker Linda platsen många gånger
medan hon letar efter det perfekta ljuset. Du kan följa med Lindas fantastiska bilder på Insta
@lindamariefoto