Etäesittely ja digitaaliset palvelut helpottavat korona-aikana

Hima&Huvila on siirtynyt jo viime vuonna käyttämään aktiivisesti erilaisia digitaalisia palveluita kiinteistönvälityksessä. Yrityksemme käyttämä PDX-järjestelmä on mahdollistanut dokumenttien sähköisen allekirjoittamisen ja esimerkiksi toimeksiantosopimusten, selostusliitteiden ja valtakirjojen tekemisen digitaalisesti paikasta riippumatta. Samalla asiakkaiden henkilöllisyys on tullut todennettua turvallisesti ja vahvasti, kuten laki meiltä välitysliikkeiltä vaatii.

Viime syksynä teimme myös ensimmäiset digitaaliset asuntokaupat. Se vasta helppoa ja stressitöntä onkin! Enää ei tarvitse etsiä kaupan osapuolten kalentereista yhteistä aikaa ja yrittää saada pankeista kaupantekoaikaa, eikä tarvitse jännittää, tuleeko osakekirja ajoissa perille vai ei. Sähköiset kaupat ovat todella kätevät ja ne voi tehdä vaikka kotisohvalta käsin – kirjaimellisesti nappia painamalla. Lue lisää sähköisestä asuntokaupasta täältä.

Koska iso osa asiakkaistamme asuu muualla kuin Hangossa, digitaaliset palvelut ovat helpottaneet ja nopeuttaneet asuntojen myyntiprosessia monella tapaa. Ja nyt koronavirusaikana ne ovat nousseet entistä tärkeämmiksi. Meillä asiakkaiden turvallisuus – niin ostajien kuin myyjienkin – on kaikkein tärkeintä. Toimintakulttuuriimme ei kuulu muutenkaan yleisesittelyt, vaan panostamme mieluummin henkilökohtaiseen myyntityöhön, jolloin asunnon etsijöillä on oma rauhansa tutustua kohteeseen. Siksi kattojärjestöltämme tullut ohjeistus yleisesittelyjen välttämisestä ei muuttanut omia rutiinejamme.

Viikkojen tästä vielä kuluessa liikkuminen voi kuitenkin vaikeutua ja moni ei pääsekään enää Hankoon katsomaan himoitsemaansa asuntoa. Siksi kehitimme ETÄESITTELYN. Voit buukata oman esittelyaikasi ihan normaalisti välittäjiltämme ja menemme yhdessä sovittuna aikana kohteeseen. Videoyhteys päälle ja olet melkein paikan päällä itsekin! Välittäjämme liikkuu asunnossa ja esittelee sinulle koko huoneiston. Voit vaikka pyytää häntä kurkkaamaan komeroon tai katsomaan ikkunasta ulos – ja piipahtamaan pihamaalla. Käytä ihmeessä tilaisuus hyväksesi ja varaa oma etäesittelysi, jos olet löytänyt valikoimistamme sopivan kohteen.

Sillä kesä on kohta täällä ja sehän tarkoittaa lämmintä hiekkaa varpaiden alla…

Pysytään terveinä ja haaveillaan omasta Hanko Getawaysta!

Terveisin Nana ja Malin