DreamTeam

LÅT OSS TILLSAMMANS SÖKA DINA DRÖMMARS HANGÖ HEM

Nana Hyry

Fastighetsmäklare YKV
Företagare FM

Vår företagare Nana kallar sig en försäljare av drömmar – och det är hon också. Nana upplever att hon själv arbetar med sitt drömyrke då hon får hjälpa kunderna att uppfylla sina bostadsdrömmar. Nana har en benhård erfarenhet av bostadsförsäljning och hon har utöver fastighetmäklarexamen (AFM) också avlagt en högre examen för fastighetsmäklare (YKV). Branschens lagstiftning innehåller otaliga paragrafer som Nana gärna gottar sig med!

Nana har också en stark marknadsföringsbakgrund: en högskole-examen inom kommunikation samt ett eget kommunikationsföretag. Hon är med andra ord Hima&Huvilas egen marknadsföringsguru! Nana har också inredning som passion och driver även inredningsaffären Villa Hima i Hangö. Denna energiska nyfamiljs mamman har också energi att fungera som Hangö Företagares ordförande.

Tel : 0400 942052
E-post : nana@himajahuvila.fi

Malin Fagerlund

Fastighetsmäklare AFM
Köpvittne

Malin är Hangö dreamteametsnyaste och yngsta medlem. Trots det har hon nästan 10 års arbetserfarenhet av resultatmässigt försäljningsarbete. Malin har utöver en tradenom-examen också avlagt en yrkesexamen inom försäljning. En stenhård försäljare med andra ord!

Sportiga Malin är född hangöbo och hon är en bekant syn vid såväl sportplan som lokala evenemang. Som fyra barns mamma har hon grepp om både tidtabeller och projekthantering. Malin har också en näst intill magisk ”magkänsla” dvs en känsla av om köpen kommer gå i mål eller ej.

Tel : 0400 991067
E-post : malin@himajahuvila.fi

Hima&Huvila Oy LKV

Din lokala mäklare

Boulevarden 9

10900 Hangö
info@himajahuvila.fi

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.