HISTORISK VILLAKÄNSLA I EN TRÄHUSAKTIE

Drömmer du om historisk villakänsla med höga rum, breda golvplankor och natur ljus som silar in genom fönstren? På området mellan Badhusparken och Östra hamnen hittar du det gamla centrumområdet med ståtliga trähuskvarter som lätt för tankarna hundra år bakåt i tiden. Där njuter du idag av känslan från gångna tider med dagens bekvämligheter. I trähus-aktiebolag finns vanligen en gemensam gård där grannskapet samlas på sommarkvällarna. Alla tjänster finns direkt runt knuten: butiker, mataffärer, restauranger, gästbåtshamn, tennisplaner, biograf, lekparker och underbara stränder. Enkelt och bekymmerslöst Hangö-liv!

No Results Found

DRÖMMEN OM ETT EGET HEM I HANGÖ?

Hima&Huvila LKV är en lite bättre fastighetsförmedlingsbyrå som har full koll på Hangös bostadsmarknad och behärskar alla knutarsom hör till fastighetsförmedlingsverksamheten. Vi älskar Hangö och låter det synas i vårt arbete. Som köpare kan du lita på att vi känner till både objektet och dess omgivning – vi är med andra ord helt genuint en lokal förmedlare. Som säljare vet du att din bostad är i professionella händer, vare sig det gäller fotografering, stajling, marknadsföring i sociala media eller försäljning. Till vårt team hör tre tuffa fastighetsförmedlare, en underbar stajlist och en skicklig fotograf. Vi betjänar våra kunder på båda inhemska språken. På Raseborgs området betjänas våra bostadskunder i Ekenäs under namnet Hem&Villa.

No Results Found
.

HANGÖS MÅNGSIDIGA UTBUD PÅ LÄGENHETER

I centrums höghus inreder du dina drömmars Hangö hem till ett mycket förmånligt pris. Bostäderna är också enkla att hyra ut för de sommarveckor du inte själv använder bostaden. En radhusbostad är i sin tur alldeles ypperlig då du vill ha lite egen gård men inte orkar spendera hela sommaren med händerna i myllan.

Hima&Huvila Oy LKV

Din lokala mäklare

Boulevarden 9

10900 Hangö
info@himajahuvila.fi

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.