VANHAN VILLAN TUNNELMAA PUUTALO-OSAKKEISSA

Haaveiletko vanhan huvilan tunnelmasta, korkeista huoneista ja leveistä lautalattioista, joista luonnonvalo heijastuu? Hangon Kylpyläpuiston ja Itäsataman väliin jäävällä vanhalla keskusta-alueella on toinen toistaan hurmaavampia puutalokortteleita, jotka saavat ajatukset helposti lentämään sadan vuoden taakse. Nyt vain nautit menneestä tunnelmasta tämän päivän mukavuuksin. Puutalo-osakeyhtiöissä on usein yhteinen piha, jossa naapurusto kokoontuu viettämään leppoisia kesäiltoja yhdessä. Kaikki palvelut ovat nurkan takana: putiikit, ruokakaupat, ravintolat, vierasvenesatama, tenniskentät, leffateatteri, leikkipuistot ja ihanat rannat. Helppoa ja huoletonta Hanko-elämää!

No Results Found

OMAA TILAA OMAKOTITALOSSA

Lapsia, lastenlapsia, koiria ja kissoja… Kaipaatko omaa pihaa ja omaa rauhaa, mutta haluat silti olla lähellä Hangon houkutuksia? Hangossa on paljon kohtuuhintaisia omakotitaloja, jotka ovat joko täysin remontoituja tai odottavat vielä remonttireiskaansa. Ja niistä kaikista on lyhyt Jopo-matka keskustan palveluihin ja pitkille hiekkarannoille! Suosittuja perinteisiä omakotitaloalueita ovat mm. Hangonkylä, Gunnarsinranta ja Kappelisatama. Furuvik ja Metsäkannas taas ovat uudempia alueita. Useissa omakotitaloissa ylläpitokustannukset ovat todella alhaiset ja vuokratontti on mahdollista myös lunastaa omaksi. Etkä kyllä uskoisi, mihin hintaan!

No Results Found

HANGON MONIPUOLINEN ASUNTOTARJONTA

Hangosta löytyy perinteisten puutalo-osakkeiden lisäksi myös monia muita vaihtoehtoja – radan molemmin puolin. Keskustan kerrostaloihin sisustat unelmiesi Hanko-kodin todella edulliseen hintaan. Radan eteläpuolelta löydät arvoasuntoja paraatipaikoilta. Asunnot on myös helppo vuokrata kesäviikkoina eteenpäin, jos et itse käytä asuntoasi koko kesää. Rivitaloasunto on puolestaan mainio valinta silloin, kun kaipaat vähän omaa pihaa, mutta et jaksa myllertää puutarhassa koko lomaasi.

Hima&Huvila Oy LKV

Paikallinen välittäjäsi

Bulevardi 9

10900 Hanko
info@himajahuvila.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.