Kuvat

m² | 490 000 € | Tontti

Hanko, Oikokatu 1

Rakennuttajat! Vapaana kerrostalotontti aivan Hangon vanhan keskustan ytimessä, hiekkarantojen ja kaikkien keskustan palveluiden äärellä. Nurkan takana ovat niin kävelykadun pikku putiikit kuin Itäsatama ravintoloineen ja vierasvenesatamineen. Sijainti on rauhallisessa rinteessä ja rakennettaville asunnoille saa avarat näkymät Bulevardin puutaloille ja merelle päin.

Tontille saa rakentaa 4-kerroksisen talon. Rakennusoikeus 1320 k-m2 + 500m2 pohjakerrokseen yhteisiä tiloja esim. autohallille + 180m2 toiseen kerrokseen yhteisiä tiloja esim. huoneistokohtaiset varastot. Kaavan mukaan tontti on asuin- ja liikerakennusten korttelialuetta.

Hangon vanha keskusta on idyllistä ja haluttua aluetta, josta kysytään asuntoja sekä vakituiseen että vapaa-ajan asumiseen. Asiakkaat arvostavat asumisen helppoutta, hyvää sijaintia ja tasokkaita sisustusratkaisuja.

Hima&Huvila LKV on ollut mukana monissa uudiskohdeprojekteissa Hangossa. Lähdemme mielellään ideoimaan ja suunnittelemaan uutta kohdetta kanssanne. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus siitä, millaisia asuntoja asiakkaat Hangosta haluavat – ja millaisiin asuntoihin he hullaantuvat.

Kysy lisää:
Nana Hyry
Yrittäjä YKV FM
puh. 0400942052
nana@himajahuvila.fi

  • Kohdetta välittää
  • Nana Hyry
  • 0400 942052
  • nana@himajahuvila.fi
TALON JA TONTIN TIEDOT
Tontin koko1160 m²
Tontin omistusOma
KaavatilanneAsemakaava
EnergiatodistusEi ole
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Perustiedot
TyyppiTontti
KatuosoiteOikokatu 1, Vanha keskusta
KuntaHanko
Vuokra/myyntimyynti
Oma saunaEi
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta490 000 €
Velaton myyntihinta490 000 €
Kiinteistövero0 EUR/v