Kuvat

125.0 m² | 270 000 € | Omakotitalo

Hanko, Niittykatu 19

Tämä hurmaava yli satavuotias pikku huvila on täynnä ihastuttavia yksityiskohtia: korkeat huoneet, ruutuikkunat, maalatut lattialankut ja perinnetapetit pinkopahvien päällä. Talo on entisöity aikansa rakennusperinteitä kunnioittaen. Tunnelmaa ja lämpöä tuovat useat tulisijat: olohuoneen komea kakluuni, ruokasalin pönttöuuni, keittiön puuliesi ja yläkerran kamiina. Ja kaikki toimivia ja ahkerassa käytössä.

Talon alakerrassa sijaitsevat olohuone, ruokasali, keittiö, wc sekä tunnelmallinen kuisti. Yläkerta on yhtä avaraa ja valoisaa tilaa, joka taipuu helposti useammaksi makuutilaksi tai vaikka upeaksi ateljeeksi. Yläkerrassa on myös kylpyhuone ja sauna.

Talo sijaitsee isolla puutarhatontilla, jossa myös piharakennus ja kasvihuone. Tontilla on uuden kaavan mukaan kaksi rakennuspaikkaa, joten voit rakentaa tontille vaikka toisen talon! Kuntotarkastus tehty.

Niittykatu on rauhallista omakotitaloaluetta ja ympäristössä on paljon vanhoja huviloita. Sijainti on melkein keskellä kylää – joka puolelle on lyhyt kävely- tai fillarimatka. Hangonkylän satama På kroken -ravintoloineen ja vierasvenesatamineen on kilometrin päässä, samoin keskustan palvelut toisella suunnalla. Kuntopolut ja hiihtoladut lähtevät nurkan takaa ja Itäsataman hulinoihinkin on alle kaksi kilometriä matkaa. Kilsan parin säteellä on useita hiekkarantoja.

Olisiko tämä sinun unelmiesi Hanko-koti? Lisätiedot ja esittelypyynnöt Nana puh. 0400942052 tai nana@himajahuvila.fi

  • Kohdetta välittää
  • Nana Hyry
  • 0400 942052
  • nana@himajahuvila.fi
TALON JA TONTIN TIEDOT
Tontin koko1581 m²
Tontin vuokraajaHangon kaupunki
KaavatilanneAsemakaava
KaavatiedotHangon kaupunki
EnergiatodistusEi ole
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeEi
Kerrokset2
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotTalon alkuperäinen osa (ruokasali ja olohuone) on rakennettu 1903 ja taloa on laajennettu 1923. Talon on suunnitellut Gustaf Welander. Kuisti on lisätty 2000-luvulla. Taloa on entisöity rakentamisperinteitä vaalien käyttäen perinteisiä menetelmiä ja materiaaleja. Paksut lankkulattiat on hiottu ja maalattu ja seinille on asennettu Tapettitalon ajanhengen tyyliset perinnetapetit pinkopahvien päälle. Kuntotarkastus tehty.
Perustiedot
TyyppiOmakotitalo
KatuosoiteNiittykatu 19, Hangonkylä
KuntaHanko
Vuokra/myyntimyynti
Asuinpinta-ala125.0 m²
Tilakuvaus3h+k+wc+s+kph+kuisti
Huoneet3
KuntoTyydyttävä
Oma saunaKyllä
Tilat ja materiaalit
KeittiöKeittiön sydän on Hagförsin vanha puuliesi, jota on lämmitetty ahkerasti. Varusteisiin kuuluu myös jääkaappi, pakastekaappi (yläkerrassa), sähköliesi ja liesituuletin. Keittiö on valoisa ja avara ja sen vieressä on erillinen ruokasali, johon mahtuu vaikka pidempikin pöytä. Ruokasalissa on kaunis toimiva vanha pönttöuuni.
KylpyhuoneYläkerrassa sijaitsee talon kylpyhuone ja sauna tunnelmallisen vinokaton alla. Lattiassa epoksipinnoite. Poreamme ei ole ollut käytössä nykyisillä asukkailla.
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta270 000 €
Velaton myyntihinta270 000 €
Kiinteistövero72.00 EUR/v