Kuvat

m² | 360 000 € | Puutalo-osake

Hanko, Mannerheimintie 2

Ainutlaatuinen tilaisuus – osuus Pension Bellevuesta! Bellevue on yksi tärkeimmistä Hangon kylpyläkultttuuriin liittyvistä rakennuksista, ja sillä on huomattava historiallinen ja rakennushistoriallinen arvo. Bellevuesta moni haaveilee, mutta harva pääsee unelmiensa toteuttamaan.

Nyt myytävänä olevat osakkeet (141 kpl) oikeuttavat huoneiston lisäksi upeiden yhteisten tilojen käyttöön – mm. iso ruokasali merelle avautuvine ikkunoineen, aurinkoinen terassi, hurmaavat salongit ja lisäksi vierashuoneet. Ja Bellevuen pitkä hiekkaranta aivan varpaidesi edessä!

Suloisessa huoneistossa on olohuone, makuuhuone, avokeittiö, tilava parvi, wc ja oma suojaisa parveke ihanin merinäköaloin. Kylpyhuone käytävällä aivan huoneiston vieressä.

Lisätiedot Nana Hyry puh. 0400942052 tai nana@himajahuvila.fi.

  • Kohdetta välittää
  • Nana Hyry
  • 0400 942052
  • nana@himajahuvila.fi
TALON JA TONTIN TIEDOT
Taloyhtiön nimiAb Pension Bellevue Oy
IsännöitsijäAri Friman REIM Helsinki Oy
Tontin koko10060.00 m²
Tontin omistusOma
EnergiatodistusEi ole
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeEi
Kerrokset2/2
HissiEi
Perustiedot
TyyppiPuutalo-osake
KatuosoiteMannerheimintie 2, Kylpyläpuisto
KuntaHanko
Vuokra/myyntimyynti
TilakuvausOh+mh+avok+wc+parvi+parveke
Huoneet2
KuntoTyydyttävä
Oma saunaEi
Tilat ja materiaalit
KeittiöPienessä avokeittiössä on keittolevy, jääkaappi ja lavuaari.
KylpyhuoneHuoneistossa ei ole omaa kylpyhuonetta. Lähin kylpyhuone löytyy aivan huoneiston vierestä. Mahdollisuus rakentaa kylpyhuone.
MuutAb Pension Bellevue Oy ei ole asunto-osakeyhtiö. Nyt myytävät osakkeet nro 4418-4558 oikeuttavat hallitsemaan huoneistoa nro 41 sekä käyttämään yhtiön yhteisiä tiloja, joita ovat mm. iso ruokasali merinäköalalla, näköalaterassi, kolme salonkia, tv-huone, kolme vuokrattavaa vierashuonetta, pyykkitupa, silityshuone, keittiö ja lukuisia varastohuoneita. Pension Bellevue on vain kesäkäytössä, mutta iso osa huoneistoista on muutettu ympärivuotiseen käyttöön.
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta360 000 €
Velaton myyntihinta360 000 €
Hoitovastike212 €/kk
Rahoitusvastike71 €/kk
Yhtiövastike yht.282 €/kk