Kuvat

55.0 m² | 324 500 € | Erillistalo

Hanko, Lokintie 2 , talo 1

UUDISKOHTEEN ENNAKKOMARKKINOINTI ON ALKANUT
As Oy Hangon Lokki on kahdeksan toisiinsa kytketyn erillistalon kokonaisuus, joka nousee syksyksi 2022 Furuvikin Lokintielle, Hangon mäntymetsien suojaan. Alle kilometrin päässä on upeat hiekkarannat, jotka jatkuvat Neljän Tuulen Tuvan ohi keskustaan päin ja kauniina luonnonsuojelualueena Täktomiin päin. Heti kotiovelta pääset myös hienoille ulkoilureiteille ja lumisina talvina hiihtoladuille. Keskustaan polkaiset Jopolla kymmenessä minuutissa, matkaa on noin kolme kilometriä.

As Oy Hangon Lokki on saanut inspiraationsa Hangon mäntymetsistä, hiekkarannoista ja kallioista. Kaikki sisä- ja ulkotilat on mietitty huolella laadukasta asumista ja vapaa-ajan viettoa varten. Talojen ulkoverhous on lehtikuusta ja katoilla Ruukin musta peltikate. Asuntojen neliöt on käytetty tehokkaasti ja lisätilaa tuodaan avoimella parvella, joka taipuu niin etätyöskentelyyn kuin lisämakuutiloiksi. Parvelle kuljetaan tyylikkäitä mustia kierreportaita pitkin.

Asuntojen sydän on kahdenkerroksen korkuinen oleskelu-ruokailutila, josta on kulku suoraan omalle terassille. Ruokailutilan viereen jää tyylikäs A.S.Helsingön avokeittiö tarkoin harkittuine yksityiskohtineen.

Varsinaisessa asuinkerroksessa on yksi makuuhuone, jonka yhteydessä ylellinen kylpyhuone-saunaosasto. Lisäksi erillinen wc.

Terassista osa on katettua ja osa avointa. Yksityisyys on huomioitu mm. ikkunoiden sijoittelussa. Lisää asuntoosi ripaus luksusta ja laita terassille ihana Drop-allas! Tässä vaiheessa pystyt vielä vaikuttamaan yksityiskohtiin ja pintamateriaaleihin.

As Oy Hangon Lokin arvioitu valmistumisaika on kesällä 2022. Otamme nyt vastaan varauksia. Lisätiedot Malin Fagerlund puh. 0400991067 malin@himajahuvila.fi

  • Kohdetta välittää
  • Malin Fagerlund
  • 0400991067
  • malin@himajahuvila.fi
TALON JA TONTIN TIEDOT
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Lokki
Tontin omistusOma
KaavatilanneAsemakaava
KaavatiedotHangon kaupunki
EnergiatodistusEi ole
Lisätiedot
Osake/kiinteistöOSAKE
UudiskohdeKyllä
HissiEi
Perustiedot
TyyppiErillistalo
KatuosoiteLokintie 2 , talo 1, Furuvik
KuntaHanko
Vuokra/myyntimyynti
Asuinpinta-ala55.0 m²
Kokonaispinta-ala86.6 m²
Tilakuvaus2h+avokeittiö+kph+s+parvi
Kerrosala86.6 m²
Huoneet2
Oma saunaKyllä
Tilat ja materiaalit
KeittiöTyylikäs A.S Helsingön Ingarön keittiö hempeässä Linen brown -värissä Colonial white työtasoilla. Vetimet, hana ja allas messinkiä. Varusteisiin kuuluu induktioliesi, jääkappipakastin ja astianpesukone.
KylpyhuoneTyylikäs kylpyhuone ja sauna. Isot valkoiset seinälaatat 300 x 600 ja lattiassa harmaat laatat 100 x 100. Sadevesisuihku. Allaskaapisto. Pesukoneliitäntä. Vesikiertoinen lattialämmitys.
MuutEteisessä lattialämmitys ja laattalattia 600 x 600. Kiinteät vaatekaapit. Parven lattiamateriaali on tammiparketti. Seinät ja katto maalattua kipsilevyä. Tyylikkäät mustat kierreportaat ja musta pinnakaide. Koko asunnossa sähköinen vesikiertoinen lattialämmitys + ilmalämpöpumppu (myös viilennys). Parven makuutilassa sähköpatteri. Asuntoon kuuluu iso lasikattoinen terassi, johon uloskäynti olohuoneesta. Terassi n.20m2 on sisäpihalle päin ja naapuritalon seinässä ei ole siihen suuntaan ikkunoita. Puukattoinen terassi n.15m2 ja avoterassi n.15m2 Kohde myydään uudiskohteena. Arvioitu valmistuminen syksy 2022. Arvio tulevasta vastikkeesta 2,90EUR/m2. Rakennuttaja NSF Oy ja rakentaja Onre Oy. Pintamateriaaleihen pystyy vaikuttamaan. Lisähinnasta kevytkamina ja avattavat lasitukset terassille.
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta324 500 €
Velaton myyntihinta324 500 €