Kuvat

51.0 m² | 306 598 € | Rivitalo

Hanko, Lokintie 2 A 5

Hangon mäntymetsämaisemaan, upeiden uimarantojen lähelle ja ulkoilumaastojen äärelle nousee seitsemän erillistalon kokonaisuus Hangon Lokki. Tämä kohde on juuri sinulle, joka haluat helppoa ja huoletonta vapaa-ajan tai vakituista asumista ihanassa Hangossa, sivussa pahimmasta vilinästä, ihanan luonnon äärellä ja silti Jopo-matkan päässä kaupungin sykkeestä ja palveluista. Kokonaisuuden kruunaa yhteinen uima-allasalue!

Jokainen talo on todellinen tilaihme – reiluun 50 asuinneliöön mahtuu kaksi näppäränkokoista makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna sekä oleskelutilat avokeittiöineen. Makuuhuoneiden päällä on seuraava tilaihme – iso makuuparvi, jossa nukkuu useampikin henkilö. Olohuoneen suuret ikkunat aukeavat omalle terassille, joka jatkuu myös talojen välissä. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös ulkovarasto. Varusteisiin kuuluu myös takka ja ilmalämpöpumppu.

Hangon Lokin erillistalot myydään kiinteistön määräosana, kun rakennukset ovat valmiita. Arvioitu valmistuminen on syksy 2022.

Lisätiedot:
Nana Hyry puh. 0400942052 nana@himajahuvila.fi
Malin Fagerlund puh. 0400991067 malin@himajahuvila.fi

  • Kohdetta välittää
  • Nana Hyry
  • 0400 942052
  • nana@himajahuvila.fi
TALON JA TONTIN TIEDOT
Tontin koko3405 m²
Tontin omistusOma
KaavatilanneAsemakaava
KaavatiedotHangon kaupunki
EnergialuokkaEnergialuokka: B2018
EnergiatodistusOn
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeKyllä
Kerrokset1
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotHangon Lokki sijaitsee rauhallisella pientaloalueella päättyvän tien varrella. Lähin pitkä hiekkaranta on alle kilometrin päässä. Aluetta ympäröi mäntymetsät, joissa paljon ulkoilureittejä ja lumitalvina ladut. Alueen taakse jää kaupungin maantäyttöpaikka, joka maisemoidaan.
Perustiedot
TyyppiRivitalo
KatuosoiteLokintie 2 A 5, Furuvik
KuntaHanko
Vuokra/myyntimyynti
Asuinpinta-ala51.0 m²
Kokonaispinta-ala53.0 m²
Tilakuvaus3h+avokeittiö+kph+s+parvi+varasto
Kerrosala53.0 m²
Huoneet3
Oma saunaKyllä
Tilat ja materiaalit
KeittiöAvokeittiö jossa L-mallinen valkoinen keittiö. Kaikki kodinkoneet Gram. Keittiön varusteisiin kuuluu integroitu uuni ja keraaminen 4-levyinen liesi, integroitu mikroaaltouuni, liesituuletin, allas ja hana, integroitu astianpesukone. Seinissä ja katossa Aureskosken 215 mm vaalea kuusipaneeli. Lattia kuvioitu vinyyli, vaalea tammi.
KylpyhuoneKylpyhuoneen varusteisiin kuuluu: suihku, wc, sähköinen lattialämmitys, pesukoneliitäntä, kääntyvä suihkuseinä (kirkas lasi 195x70) sekä kaappeja kalustesuunnitelman mukaisesti. Kylpyhuoneen lattiassa antrasiitinvärinen 10x10 lattialaatta. Kylpyhuoneen seinät valkoinen FIBO 60x40 vesitiivis ja kestävä märkätilan sisustuslevy. Katto lämpöhaapa saunapaneeli.
MuutHangon Lokki on seitsemän kytketyn pientalon kokonaisuus, joka myydään kiinteistön määräosina, kun rakennukset ovat valmiita. Määräosa on 1/7 kiinteistöstä. Talo on talovalmistaja Hawo Suomi Oy:n Hawo Oma -talo. Taloelementit valmistetaan käsin Oulussa ja tuodaan valmiina Hankoon. Elementit ovat puurunkoisia, eristeenä kivivilla + finnfoam. Kauppahintaan kuuluvat esitteessä mainitut materiaalit ja varustus. Rakennuttajana toimii Nordic Solutions Finland Oy. Tontti lunastetaan Hangon kaupungilta, kun kohde on lopputarkastettu. Arvioitu valmistuminen 09 2022.
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta306 598 €
Velaton myyntihinta306 598 €
Kiinteistövero160.00 EUR/v
Muut maksutUima-altaan huolto ja lämmitys n. 70EUR/kausi