Kuvat

51.0 m² | 289 171 € | Rivitalo

Hanko, Lokintie 2 A 1

Hangon mäntymetsämaisemaan, upeiden uimarantojen ja ulkoilumaastojen äärelle nousee seitsemän erillistalon kokonaisuus Hangon Lokki. Tämä kohde on juuri sinulle, joka haluat helppoa ja huoletonta vapaa-ajan tai vakituista asumista ihanassa Hangossa, sivussa pahimmasta vilinästä, ihanan luonnon äärellä ja silti Jopo-matkan päässä kaupungin sykkeestä ja palveluista. Kokonaisuuden kruunaa yhteinen uima-allasalue!

Jokainen talo on todellinen tilaihme – reiluun 50 asuinneliöön mahtuu kaksi näppäränkokoista makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna sekä oleskelutilat avokeittiöineen. Makuuhuoneiden päällä on seuraava tilaihme – iso makuuparvi, jossa nukkuu useampikin henkilö. Olohuoneen suuret ikkunat aukeavat omalle terassille, joka jatkuu myös talojen välissä. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös ulkovarasto.

Hangon Lokin erillistalot myydään kiinteistön määräosana ja erillisenä rakennusurakkana. Arvioitu valmistuminen on syksy 2022.

Lisätiedot:
Nana Hyry puh. 0400942052 nana@himajahuvila.fi
Malin Fagerlund puh. 0400991067 malin@himajahuvila.fi

  • Kohdetta välittää
  • Nana Hyry
  • 0400 942052
  • nana@himajahuvila.fi
TALON JA TONTIN TIEDOT
Tontin koko3405 m²
Tontin omistusOma
KaavatilanneAsemakaava
KaavatiedotHangon kaupunki
EnergialuokkaEnergialuokka: B2018
EnergiatodistusOn
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeKyllä
Kerrokset1
Huoneiston/rakennuksen lisätiedotHangon Lokki sijaitsee rauhallisella pientaloalueella päättyvän tien varrella. Lähin pitkä hiekkaranta on alle kilometrin päässä. Aluetta ympäröi mäntymetsät, joissa paljon ulkoilureittejä ja lumitalvina ladut. Alueen taakse jää kaupungin maantäyttöpaikka, joka maisemoidaan.
Perustiedot
TyyppiRivitalo
KatuosoiteLokintie 2 A 1, Furuvik
KuntaHanko
Vuokra/myyntimyynti
Asuinpinta-ala51.0 m²
Kokonaispinta-ala53.0 m²
Tilakuvaus3h+avokeittiö+kph+s+parvi+varasto
Kerrosala53.0 m²
Huoneet3
Oma saunaKyllä
Tilat ja materiaalit
KeittiöAvokeittiö jossa L-mallinen valkoinen keittiö. Kaikki kodinkoneet Electrolux. Keittiön vakiokalustukseen kuuluu integroitu uuni ja keraaminen 4-levyinen liesi, liesituuletin, allas ja hana, integroitu astianpesukone. Keittiössä varaus integroidulle mikroaaltouunille, mikroaaltouuni ei kuulu vakiovarustukseen.
KylpyhuoneKylpyhuoneen varusteisiin kuuluu: suihku, wc, sähköinen lattialämmitys, pesukoneliitäntä, kaappeja kalustesuunnitelman mukaisesti. Kylpyhuoneen lattiassa käytetään 10x10 lattialaattaa (kolme värivaihtoehtoa). Kylpyhuoneen seinät ovat FIBOn märkätilan 60 cm leveä vesitiivis ja kestävä sisustuslevy (kolme värivaihtoehtoa). Lisävarusteena 195x70cm kääntyvä suihkuseinä.
MuutHangon Lokki on seitsemän kytketyn pientalon kokonaisuus, joka myydään kiinteistön määräosina, kun rakennukset ovat valmiita. Määräosa on 1/7 kiinteistöstä. Talo on talovalmistaja Hawo Suomi Oy:n Hawo Oma -talo. Taloelementit valmistetaan käsin Oulussa ja tuodaan valmiina Hankoon. Elementit ovat puurunkoisia, eristeenä kivivilla + finnfoam. Kauppahintaan kuuluvat esitteessä mainitut materiaalivaihtoehdot ja varustus. Mahdollinen lisävarustus ja materiaalimuutokset Oma-asiakasvalinnat luettelon mukaisesti. Lämmityskustannukset laskettu sen mukaan, että asuntoon asennetaan ilmalämpöpumppu (ei kuulu vakiovarustukseen). Rakennuttajana toimii Nordic Solutions Finland Oy. Tontti lunastetaan Hangon kaupungilta, kun kohde on lopputarkastettu.
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta289 171 €
Velaton myyntihinta289 171 €
Kiinteistövero160.00 EUR/v
Muut maksutUima-altaan huolto ja lämmitys n. 70EUR/kausi