Kuvat

67.3 m² | 342 805 € | Rivitalo

Hanko, Chydeniuksenkatu 5 A 4

Hanko Townhouse on täysin uusi vapaa-ajan ja vakituisen asumisen konsepti Hangossa. Upeat Hanko Townhouse -kaupunkitalot rakennetaan Hangon keskustaan kaikkien palveluiden äärelle. Pitkille hiekkarannoille, tenniskentille ja Itäsataman vierasvenesatamaan on lyhyt kävely- tai Jopo-matka.

Hanko Townhouse -kaupunkitalot rakennetaan omalle tontille viehättävän Sibeliuspuiston viereen osoitteeseen Chydeniuksenkatu 5. Tontti rajoittuu kallioiseen viheralueeseen.

Hanko Townhouseja rakennetaan yhteensä yhdeksän kappaletta, neljä etummaiseen A-taloon ja viisi taaempaan B-taloon. Kaikki asunnot ovat kaksikerroksisia ja kooltaan noin 67-70m2. Osassa asunnoista on oma sauna ja pihavarasto. Jokaisella talolla on myös oma pieni piha ja terassi.

Hanko Townhouset ovat energiatehokkaita ja niihin asennetaan huoneistokohtainen lämmitys ja ilmanvaihto. Lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu ja lämmönjakotapana vesikiertoinen lattialämmitys.

Puurunkoiset Hanko Townhouset istuvat hyvin Hangon beachhouse -tyyliin. Avara olohuone-ruokailutila on kahden kerroksen korkuinen ja yhdistyy tyylikkääseen Puustellin avokeittiöön. Pintamateriaalit, kiintokalusteet ja kodinkoneet on valittu harkiten. Kotikokkia hemmotellaan mm. induktiokeittotasoon integroidulla Bora pure -liesituulettimella. Lattiamateriaalina on laadukas 1-sauvainen tammiparketti ja märkätiloissa laatat valintasi mukaan. Tässä vaiheessa voit vielä vaikuttaa pintamateriaaleihin! Yhteistyökumppaninamme on Värisilmä Showroom Suomenoja.

Hanko Townhouse -kaupunkitalojen myynti on nyt alkanut! Kohteet valmistuvat huhtikuussa 2022.

Kaikki kuvat ovat visualisointikuvia eivätkä välttämättä vastaa valmista kohdetta.

Lisätiedot ja esitetilaukset Hima&Huvila LKV Nana Hyry nana@himajahuvila.fi puh. 0400942052.

  • Kohdetta välittää
  • Nana Hyry
  • 0400 942052
  • nana@himajahuvila.fi
TALON JA TONTIN TIEDOT
Tontin koko1902 m²
Tontin omistusOma
KaavatilanneAsemakaava
KaavatiedotHangon kaupunki
EnergialuokkaEnergialuokka: B2018
EnergiatodistusOn
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeKyllä
Kerrokset2
Perustiedot
TyyppiRivitalo
KatuosoiteChydeniuksenkatu 5 A 4, Keskusta
KuntaHanko
Vuokra/myyntimyynti
Asuinpinta-ala67.3 m²
Kokonaispinta-ala67.3 m²
TilakuvausOh/rt+avok+2mh+kph+wc+työtila
Kerrosala67.3 m²
Huoneet3
Oma saunaEi
Tilat ja materiaalit
KeittiöPuustellin tyylikäs keittiö, jonka helmenä Bora Puren keittotaso integroidulla liesituulettimella. Muut kodinkoneet Electrolux: Monitoimiuuni CKB100X Mikroaaltouuni LMS2173EMX Jääkaappipakastin LNT3LF18S Tiskikone KEAF7200L Pesuallas Franke
KylpyhuoneTyylikäs kylpyhuone on alakerrassa. Varusteisiin kuuluu Grohen sadevesisuihku, Puustellin allaskaapisto, Idon seinämallinen wc-istuin ja pk-liitäntä. Seinät ja lattia laattaa.
MuutOleskelu- ja makuutilojen lattiamateriaalina 1-sauvainen mattalakattu Parlan tammiparketti. Märkätiloissa lattiat ja seinät laatoitettu - vielä voit vaikuttaa materiaaleihin! Hanat ja suihkut Grohe. Portaissa puurunko, musta pinnakaide ja tammiaskeleet. Kohde myydään kiinteistön määräosan kauppana ja erillisenä rakennusurakkana. Määräosa on 1/9 kiinteistöstä. Rakennuttajana toimii Geta Yhtiöt Oy. Rakentaja Ecoste Oy. Kohdetta ei ole mahdollista ostaa pelkkänä määräosana. Määräosa 48.000,00 Urakka 292.755,00 Yhteensä 340.755,00 Varainsiirtovero 4% maksetaan pelkästä määräosasta.
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta342 805 €
Velaton myyntihinta342 805 €
Kiinteistövero0 EUR/v