Kuvat

67.3 m² | 382 000 € | Rivitalo

Hanko, Chydeniuksenkatu 5 A 3

Hanko Townhouse on täysin uusi vapaa-ajan ja vakituisen asumisen konsepti Hangossa. Upeat Hanko Townhouse -kaupunkitalot on rakennettu Hangon keskustaan kaikkien palveluiden äärelle. Pitkille hiekkarannoille, tenniskentille ja Itäsataman vierasvenesatamaan on lyhyt kävely- tai Jopo-matka.

Hanko Townhouse -kaupunkitalot sijaitsevat omalla tontilla viehättävän Sibeliuspuiston vieressä. Tontti rajoittuu kallioiseen viheralueeseen.

Hanko Townhouseja on yhteensä yhdeksän, neljä etummaisessa A-talossa ja viisi taaemmassa B-talossa. Myytävänä oleva asunto sijaitsee A-talossa ja on kooltaan noin 67m2. Asunnolla on myös oma pieni piha ja kaksi terassia.

Hanko Townhouset ovat energiatehokkaita ja niissä on huoneistokohtainen lämmitys ja ilmanvaihto. Lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu ja lämmönjakotapana vesikiertoinen lattialämmitys.

Puurunkoiset Hanko Townhouset istuvat hyvin Hangon beachhouse -tyyliin. Avara olohuone-ruokailutila on kahden kerroksen korkuinen ja yhdistyy tyylikkääseen Puustellin avokeittiöön. Pintamateriaalit, kiintokalusteet ja kodinkoneet on valittu harkiten. Kotikokkia hemmotellaan mm. induktiokeittotasoon integroidulla Bora pure -liesituulettimella. Oleskelu- ja makuutilojen lattiamateriaalina näyttävä Timberwisen leveä tammiparketti. Märkätiloissa lattiassa kaunis kalanruotomosaiikki, seinissä isot hiekanväriset laatat.

Lisätiedot Hima&Huvila LKV Nana Hyry nana@himajahuvila.fi puh. 0400942052.

  • Kohdetta välittää
  • Nana Hyry
  • 0400 942052
  • nana@himajahuvila.fi
TALON JA TONTIN TIEDOT
Tontin koko1902 m²
Tontin omistusOma
KaavatilanneAsemakaava
KaavatiedotHangon kaupunki
EnergialuokkaEnergialuokka: B2018
EnergiatodistusOn
Lisätiedot
Osake/kiinteistöKIINTEISTO
UudiskohdeKyllä
Kerrokset2
Perustiedot
TyyppiRivitalo
KatuosoiteChydeniuksenkatu 5 A 3, Keskusta
KuntaHanko
Vuokra/myyntimyynti
Asuinpinta-ala67.3 m²
Kokonaispinta-ala67.3 m²
TilakuvausOh/rt+avok+2mh+kph+wc+työtila+2terassia+piha
Kerrosala67.3 m²
Huoneet3
Oma saunaEi
Tilat ja materiaalit
KeittiöPuustellin tyylikäs keittiö, jonka helmenä Bora Puren keittotaso integroidulla liesituulettimella. Muut kodinkoneet Electrolux: Monitoimiuuni CKB100X Mikroaaltouuni LMS2173EMX Jääkaappipakastin LNT3LF18S Tiskikone KEAF7200L Pesuallas Franke
KylpyhuoneTyylikäs kylpyhuone on alakerrassa. Varusteisiin kuuluu Grohen sadevesisuihku, Puustellin allaskaapisto, Idon seinämallinen wc-istuin ja pk-liitäntä. Seinät ja lattia laattaa.
MuutOleskelu- ja makuutilojen lattiamateriaalina näyttävä Timberwisen 185mm leveä harjattu mattalakattu GREY tammiparketti. Märkätiloissa lattiassa kaunis kalanruotomosaiikki LPC Kap Verde Porcelanato Herring Bone, seinissä isot 50x100cm laatat LPC Temple Hiekka. Hanat ja suihkut Grohe. Portaissa puurunko, musta pinnakaide ja tammiaskeleet. Kohde myydään kiinteistön määräosan kauppana. Määräosa on 1/9 kiinteistöstä. Rakennuttaja Geta Yhtiöt Oy. Rakentaja Ecoste Oy. Varainsiirtovero 4%.
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta382 000 €
Velaton myyntihinta382 000 €
Kiinteistövero0 EUR/v
Muut maksutVarainsiirtovero 4%