Villa Veturi

ihastu hangon villa veturiin!

Sata vuotta sitten tällä kukkulalla, rautatiekiskojen ympäröimänä, lähellä satamaa ja Graniittilinnan kivilouhimoa, asui rautatietyöläisiä kauniissa Terijoen huvilassa, josta oli tehty kahdeksan perheen asuintalo. Pihalla kävi varmasti vilske ja vilinä, kun työmiehet tulivat ja menivät ja lapset kirmasivat viereisen kaupungin kujille tai rantaan kalamiehiä vastaan.

Rautatieläiset lähtivät ja talo eli omaa elämäänsä - viimeiset vuodet tyhjillään - kunnes hankolainen vanhojen rakennusten ystävä osti sen ja päätti antaa historialliselle huvilalle uuden elämän.

Nyt Villa Veturi seisoo jykevänä kukkulallaan, vehreän puistomaisella tontilla, ja katselee merelle niin Itäsatamaan kuin Länsisatamaankin päin. Ja millaiset näkymät täältä onkaan! Rannan punaiset makasiinirakennukset, taustalla kimmeltävä meri luotoineen ja saarineen - ja huoh, horisontti.

Tänä vuonna tämä arvokas huvila palautetaan entiseen komeuteensa. Sisällensä se tulee kätkemään niin vanhoja kakluuneja, paljaita hirsiseiniä kuin taidokasta puusepäntyötä ja huippumodernia talotekniikkaa. Kaikessa on huomioitu helppo, huoleton ja korkeatasoinen asuminen merellisessä Hangossa. Tule ja ihastu!

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on joulukuu 2018.

Voit seurata Villa Veturin valmistumista kuvablogissa!

 

Myytävät huoneistot

Pohjapiirrokset

 

MYYNTI:
Hima&Huvila LKV, Bulevardi 9, Hanko
Nana Hyry puh. 0400942052 nana@himajahuvila.fi
Christa Lehmus puh. 0440232375 christa@himajahuvila.fi

Tietosuojaseloste