Myytävät huoneistot

rautatieläisromantiikkaa & älykästä asumista

HUONEISTOJEN MYYNTITILANNE

1. krs
ASUNTO B1 MYYTY
49,5 m² 2h+avok+vh+kph+terassi+piha

ASUNTO B2-B3 MYYTY
102 m² 4h+avok+kph+terassi+piha

ASUNTO B4 MYYTY
49,5 m² 2h+avok+vh+kph+terassi+piha

2.krs
ASUNTO B5-B6 MYYTY
114 m² 3h+2xkph+s+parveke+piha

ASUNTO B7-B8 MYYTY
95,5 m² 3h+2xkph+s+parveke+piha

Ullakko
ASUNTO B9 MYYTY
83 m² 3h+k+kph+s+parvi+eteinen+parveke+varasto

 

MYYNTI:
Hima&Huvila LKV, Bulevardi 9, Hanko
Nana Hyry puh. 0400942052 nana@himajahuvila.fi
Christa Lehmus puh. 0440232375 christa@himajahuvila.fi
Malin Fagerlund puh. 0400991067 malin@himajahuvila.fi

 

 

Villa Veturi sijaitsee Hangon kesäelämän ytimessä, mutta silti rauhassa omalla kukkulallaan. Kesäravintolat ovat aivan käden ulottuvilla, pikkuputiikit kulman takana, eikä lähimmälle hiekkarannallekaan ole kuin muutama sata metriä. Ja meri - se on läsnä kolmessa suunnassa. Oma tontti on upean vehreä ja puistomainen - ei uskoisi, että olet keskellä kaupunkia! Villa Veturin sijainti onkin aivan ainutlaatuinen.

Villa Veturiin tulee kuusi upeaa huoneistoa - kolme ensimmäiseen kerrokseen, kaksi toiseen kerrokseen ja yksi ullakolle. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on iso terassi etelään/lounaaseen ja oma piha oman sisäänkäynnin yhteydessä. Päätyhuoneistojen terassit ovat 30m² ja pihat 52m². Keskimmäiseen huoneistoon kuuluu iso 60m² terassi ja oma 80m² piha. Toisen kerroksen asunnoissa on koko asunnon levyiset isot terassiparvekkeet mahtavalla merinäköalalla. Asuntojen koot ovat 114 ja 95,5 m². Lisäksi ullakolle rakennetaan hulppea kattohuoneisto, josta aukeavat merinäköalat ovat suorastaan huikeat.

Villa Veturi saneerataan lähes kauttaaltaan, mutta vanhaa rautatieläisromantiikkaa säilytetään niin paljon, kuin se on mahdollista ja järkevää. Asunnoista löytyy mm. vanhoja paljaita hirsiseiniä, jotka kertoisivat varmasti mielenkiintoisia tarinoita, jos vain osaisivat. Jäljelle jäävät myös kauniit vanhat pönttöuunit, jotka kunnostetaan.

Asuntojen suunnittelussa on panostettu korkeatasoisen vapaa-ajan asumisen  vaatimuksiin. Esimerkiksi huoneistojen väliseinissä ja välipohjissa on kiinnitetty erityistä huomiota äänieristykseen ja sisäkatoissa akustiikkaan ja äänenhallintaan. Puurakenteiset ikkunat ristikkojakoineen on suunniteltu yhdessä museoviraston kanssa, mutta nykyaikaa niissä ovat korvausilmaventtiilit ja ääni- ja lämpöeristysarvoiltaan erinomaiset kolminkertaiset lasit.

Asumismukavuutta tuovat arkkitehdin suunnittelemat kiintokalusteet, jotka tehdään pääosin puusepäntyönä paikan päällä. Kylpyhuoneesta tulee ylellinen sadevesisuihkuineen, integroituine wc-istuimineen ja italialaisine antrasiittilaattoineen. Muissa tiloissa tepastellaan näyttävällä tammilankkuparketilla - eikä täällä tarvita villasukkia, sillä asuntoihin asennetaan lattialämmitys. Sisäkattoihin asennetaan puolestaan viilennyslaitteet hellekesiä varten.

Taloyhtiölle rakennetaan oma maalämpöjärjestelmä ja se liitetään valokuituverkkoon. Älyasuminen ulottuu myös ulko-oviin - asuntoihin käydään avaimettomasti Abloyn Yale Doorman -lukkojen avulla.

Jokaiselle asunnolle on varattu myös oma lukittava varasto taloyhtiön kellarista, jossa on myös yhteinen pesutupa. Lisäksi asukkaiden käytössä on taloyhtiön omat Villa Veturi -Jopoa!