spa

Hanko on jälleen kylpyläkaupunki

REGATTA SPA

Tehtaanniemeen nouseva Regatta Spa tarjoaa poikkeuksellisen tasokkaan ja samalla rauhoittavan kylpyläkokemuksen upealla merinäköalalla. Kylpylä valmistui keväällä 2017. Kylpylän on suunnitellut maineikas arkkitehti Pekka Helin, joka on tunnettu lukuisista korkeatasoisista julkisista rakennuksista.

Hotelli Regatta on kylpylän perustajaosakas ja vastaa kylpylän toiminnasta. Regatta Spahan on tarjolla yksityinen osakkuus, joka mahdollistaa kylpylän rajoituksettoman käyttöoikeuden erityisillä omistajaeduilla.

Kylpylän palvelut

Kylpylän sydän on sen allasosasto, jonka suunnittelua ovat inspiroineet Hangon kaunis luonto ja merellinen maisema. Viihtyisällä allasosastolla on kaksi perinteistä suomalaista saunaa sekä rentouttava höyrysauna. Virkistyminen 25 metriä pitkässä, isommassa altaassa on taattu. Täma allas on toisesta päädystään 180 cm syvä. Ison altaan vieressä on lisäksi pienempi ja lämpimämpi terapia-allas.

Kylpylän pohjakerroksessa on kaksi tunnelmallista saunaa, elegantti loungetila, jota jäsenet voivat vuokrata ympäri vuoden. Merikylpylä on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin keskus. Kylpyläpalveluiden ohella saatavilla on terveyttä edistäviä korkealaatuisia kauneus- ja hyvinvointipalveluja. Kylpylästä löytyy lisäksi tyylikäs kahvila terasseineen, tilava jooga- ja pilateshuone, fitness corner sekä useita hoitohuoneita.

Kylpyläosakkuus

Yksi A-osake oikeuttaa kahden nimetyn henkilön sisäänpääsyyn ympäri vuoden. Osakkeen haltijalla on oikeus tuoda myös vieras/vieraita toisten nimettyjen henkilöiden sijaan - kahden osakkeen haltija tuo vieraat ilman veloitusta. Myös alaikäiset lapset pääsevät mukaan vanhempiensa seurassa, alle kouluikäiset ilman veloitusta. Yhden A-osakkeen hinta on 12 500 €.

Kesäkaudella 1.6.-30.8. Regatta Spa on varattu vain osakkaiden käyttöön. Vieraat pääsevät kylpylään ainoastaan osakkaan vieraana. Talvikaudella Regatta Spa on auki yleisölle 1.9-30.5. välisen ajan. Lippujen hinta tulee olemaan 12-20 euroa riippuen ajankohdasta. Osakas on myös tällöin oikeutettu tuomaan vieraita alennettuun hintaan.