Hanko, Furuvik
6h+avok+aula+2kph+khh+p+pihasauna+autokatos

Upea ja uniikki arkkitehti Mikko Vuorenhelan suunnittelema, Hangon kangasmetsiin ja hiekkarantoihin harmonisesti sointuva talo - tällaista taloa et Hangosta muualta löydä! Aivan vieressä alkavat pitkät hiekkarannat, joita pitkin pääset kävelemään niin Furuvikin luonnonsuojelualueelle kuin Neljän Tuulen Tuvalle ja edelleen Bellevuen ja Plagenin rannoille. Näissä maisemissa lumoutuu kaikkina vuodenaikoina. Talon ominaisluonteeseen kuuluvat valtavat ikkunat tuovat maiseman sisälle ja aurinkoinen pihapiiri terasseineen, pihasaunoineen ja tyylikkäine paljuineen on tehty ylellistä nautiskelua varten.

Tässä paikallaan rakennetussa talossa on poikkeuksellisen laadukkaita ja arkkitehtoonisesti hienoja ratkaisuja, kuten kaunis aaltoileva puukatto, mattapintaiset kivitasot, karmittomat ovet sekä piiluhirrestä rakennettu saunarakennus. Täällä on haluttu panostaa myös älykkääseen talotekniikkaan, kuten etäohjattavaan lämpötilan säätöön, tarkkaan harkittuun valaistukseen ja aurinkoenergiaan. Sinä voit vain rentoutua ja olla.

Talon asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen sekä erilliseen piharakennukseen, jossa on ylellinen puulämmitteinen sauna pesutiloineen, ihana palju valokuvun alla ja saunatupa isoine jääkaappeineen. Piharakennukseen kuuluu myös kahden auton autokatos. Kätevä terassi kulkee autokatokselta saunalle ja kiertää myös asuinrakennuksen kahdelta sivulta.

Talon alakerrassa on avara, lähes 50-neliöinen oleskelutila, joka yhdistyy harkitun tyylikkääseen avokeittiöön. Tänne mahtuu isompikin sohvaryhmä ja pitkä pöytä vaikka koko suvulle. Ruokailutila kohoaa kahden kerroksen korkeuteen ja sen kruunaa korkeat ikkunaseinät. Keittiöstä on kulku reilunkokoiselle terassille, jossa puolestaan viihdytään ilta-auringon viimeisiin säteisiin asti. Alakerrassa on myös yksi makuuhuone, wc ja tilava kodinhoitohuone.

Talon yläkerrassa on arkiolohuone, jonka toiselle puolelle jää kolme makuuhuonetta (näistä kaksi helposti yhdistettävissä yhdeksi isommaksi) sekä yksi kylpyhuone. Yläkerran toisessa päädyssä on master bedroom ihanalla omalla kylpyhuoneella sekä parvekkeella, josta voit tarkistaa päivän merisään.

Milloin mennään katsomaan?


Myynti

Nana Hyry
Unelmakauppias LKV
puh. 0400 942052
nana@himajahuvila.fi


Asunnon perustiedot

Tyyppi
Omakotitalo

Tilakuvaus
6h+avok+aula+2kph+khh+p+pihasauna+autokatos

Katuosoite
Ruusukuja 8

Asuinpinta-ala
228,00 m2

Kokonaispinta-ala
262,00 m2

Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu

Rakennusvuosi
2013

Rakennusaine
Puu

Kunto
Erinomainen

Huoneet
6

Oma sauna
Kyllä

Parveke
Kyllä

Asunnon lisätiedot

Katon tyyppi/kate
Peltikatto

Lämmitys
Sähkö+aurinkokeräimet+ilmalämpöpumppu+kamiina

Asunnon tilat ja materiaalit

Pintamateriaali
Asunnossa on kauttaaltaan näyttävännäköinen tammilankkuparketti, jota tammiset karmittomat ovet ja tammiportaat korostavat. Sisäkatossa UPM Wisa -paneeli. Keittiön välitilan ja saarekkeen sävyä vaihtavat pinnat ovat vaihdettavissa yksiväriseen tai metallikalvoon (yli 200 eri sävyä). Kosteat tilat kaakeloitu.

Lisätiedot
Talotekniikan etähallittavaan ja räätälöitävään EBTS-järjestelmään kuuluvat: valaistus, energian mittaukset, kotona/poissa-ohjaukset, huonekohtainen lattialämmitys, paloilmaisimet, kosteusanturit, liikkeentunnistimet ja varashälytinjärjestelmä. Myös kamerat on mahdollista kytkeä järjestelmään.

Keittiö
Upea musta keittiö on jokaisen kokkausta rakastavan unelma. Mustat mattapintaiset kivitasot sekä saarekkeen ja välitilan sävyä vaihtava tausta luovat ylellisen tunnelman. Varusteisiin kuuluu Gaggenaun kodinkoneet (jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikro ja uuni grillitoiminnolla), Siemensin iso induktioliesi sekä SAVO:n näyttävä liesituuletin.

Kph/WC
Alakerta: wc ja kodinhoitohuone (pk-liitäntä). Yläkerta: kaksi kylpyhuonetta joissa wc, pesuallas ja suihku. Hansgrohen hanat ja suihkut. Pihasaunassa IKI-kiuas ja Hansgrohen sadevesisuihkut.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala
1 619,00 m2

Omistus
Oma

Lisätiedot
Tontilla on rakennusoikeutta jäljellä ja suunnitelmat piharakennukselle.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero
650.00 EUR/v

Sähkölämmitys
13000 kWh/v

Hinta

Velaton myyntihinta
725 000,00 EUR

Velkaosuus
0,00 EUR

Myyntihinta
725 000,00 EUR

Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan