Hanko
4mh+oh+k+3wc+kph+s-osasto+harraste- ja varastotilaa+at

Moni hankolainen muistaa Hangon Troolisataman lapsuudestaan - sieltä isät hakivat perheelleen tuoreita silakoita, kun troolarit saapuivat satamaan. Näissä tunnelmissa, punaisten kalavajojen täplittämän rannan vieressä, sijaitsee tämä komea täysin peruskorjattu talo. Voit ihailla merta ja tutkailla satamaan saapuvia ja sieltä lähteviä aluksia omalta suojaisalta terassiltasi tai kipittää parisataa metriä ja olet yhdellä Hangon salaisimmista hiekkarannoista. Tänne ei turistit eksy!

Tämä talo on merta ja merenkulkua rakastavan unelmapaikka. Meri tulee ikkunoista sisälle upeana maisemana, mutta halutessasi voit vetäytyä lasitetun terassin suojaan ja antaa syystuulten puhaltaa rauhassa.

Itse talo on laadukkaasti peruskorjattu ja sopii nyt isommallekin perheelle tai vaikka kahdelle sukupolvelle sekä vakituiseen asumiseen että huolettomaan vapaa-ajan viettoon. Maalämpö tuo tasaisen lämmön ympäri vuoden ja pitää asumiskulut alhaisina, iso terassi lasituksineen kutsuu loikoilemaan ja illanviettoihin ja erillinen piharakennus muuntuu vaikka vierastaloksi.


Myynti

Christa Lehmus
Asuntomyyjä/Bostadsförsäljare
puh. 0440232375
christa@himajahuvila.fi


Asunnon perustiedot

Tyyppi
Omakotitalo

Tilakuvaus
4mh+oh+k+3wc+kph+s-osasto+harraste- ja varastotilaa+at

Katuosoite
Sunnantie 7

Asuinpinta-ala
160,00 m2

Kokonaispinta-ala
240,00 m2

Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu

Rakennusvuosi
1947

Rakennusaine
Puu/tiilivuoraus rapattu

Kunto
Hyvä

Huoneet
5

Oma sauna
Kyllä

Parveke
Kyllä

Asunnon lisätiedot

Katon tyyppi/kate
Harja/Pelti

Lämmitys
Maalämpö, koko talossa vesikiertoinen lattialämmitys/ varaava takka

Peruskorjaukset
Salaojat tehty kellarisaneerauksen yhteydessä, talon sokkeli ja koko kellari salojitettu. Kellarin lattia uudelleen rakennettu(10cm soraa+10cm finnfoameristyslevy +8cm betonilattia) Ikkunat ja ulko-ovet uusittu. Kutteripurueriste seinissä ja lisäeristetty sisäpuolelta 50mm SPU-levyllä. Autotalli rakennettu kevytlecaharkoista (sähkö ja vesi). Viemäriputket, käyttövesiputket ja sähköt uusittu. Eteinen rakennettu. Iso lasitettu terassi ja iso terassi etelään.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pintamateriaali
Olohuone: parketti/maali. Keittiö: parketti/maali. Makuuhuone 1: parketti/maali. Makuuhuone 2: parketti/maali. Makuuhuone 3: parketti/maali. Makuuhuone 4: parketti/maali. Kodinhoitohuone: klinkkeri/maali. Kph ja wc asuinkerroksessa: klinkkeri/kaakeli. Eteinen: klinkkeri/kaakeli. Kellari: klinkker/kaakeli. Askarteluhuone 1: klinkkeri/puulevyseinä. Askarteluhuone 2: maalattu betonilattia/puulevyseinä. Sauna: klinkkeri/paneeli.

Lisätiedot
Kiinteistö peruskorjattu 2010-2014

Keittiö
Keittiön varusteisiin kuuluu: Jääkaappipakastin, induktioliesi, astianpesukone, liesituuletin hormiin. Pöytätasojen materiaali kvartsi, tasojen syvyys 70cm.

Kph/WC
Kph x 2, yksi asuinkerroksessa ja toinen kellarikerroksessa, erillinen wc 2 kpl, yksi yläkerrassa ja toinen kellarikerroksessa. Pesukoneliitintä kellarikerroksen kodinhoitohuoneessa.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala
1 129,00 m2

Omistus
Vuokra

Vuokra-aika
31.12.2038

Vuokra
291.98 EUR/v

Vuokranantaja
Hangon kaupunki

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Lisätietoja antaa
Hangon kaupunki

Asumiskustannukset

Kiinteistövero
90.00 EUR/v

Sähkölämmitys
10000 kWh/v

Hinta

Velaton myyntihinta
448 000,00 EUR

Velkaosuus
0,00 EUR

Myyntihinta
448 000,00 EUR

Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan