Hanko, Hangonkylä
5h+aula+eteinen+lasiveranta

Jos vanhat lankkulattiat, pönttöuunit, paljaat hirsiseinät, lasiveranta ja puutarhapiha saavat sydämesi pamppailemaan, etkä pelkää tarttua keskeneräiseen projektiin, tässä on sinulle upea ja ainutlaatuinen mahdollisuus. Tämä kaunis vanha hirsihuvila on keskellä mittavaa peruskorjausta, mutta mikä helmi siitä tuleekaan! Huvila on 1890-luvulta ja se on kuin tehty leppoisia lomapäiviä varten - tai tunnelmoivaan vakkariasumiseen.

Huvilan peruskorjauksessa on paljon jo tehty, mutta tekemistä riittää vielä seuraavallekin. Esimerkiksi vanhat lankkulattiat on pääosin avattu ja ne on onnistuttu isolta osin pelastamaan, julkisivu on uusittu, ikkunat ulkopuolelta huollettu ja peltikatto maalattu. Uudet onnelliset asukkaat saavat suunnitella mieleisensä keittiön ja kylpyhuoneen ja asentaa puulämmityksen rinnalle lämmitysjärjestelmän.

Huvila sijaitsee isolla kulmatontilla rauhallisella omakotitaloalueella päättyvän tien varressa. Uimarannat, keskustan palvelut ja Itäsatama ravintoloineen ovat lyhyen Jopo- tai kävelymatkan päässä.

Sovi oma esittelysi ja valmistaudu vakavaan ihastukseen!
Christa puh. 0440232375 christa@himajahuvila.fi
Nana puh. 0400942052 nana@himajahuvila.fi


Myynti

Nana Hyry
Unelmakauppias LKV
puh. 0400 942052
nana@himajahuvila.fi


Asunnon perustiedot

Tyyppi
Omakotitalo

Tilakuvaus
5h+aula+eteinen+lasiveranta

Katuosoite
Norrgårdinkatu 14

Asuinpinta-ala
120,00 m2

Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu.

Rakennusvuosi
1890

Rakennusaine
Hirsi

Huoneet
5

Oma sauna
Ei

Parveke
Ei

Asunnon lisätiedot

Katon tyyppi/kate
Harjakatto/peltikate

Lämmitys
Puulämmitys

Asunnon tilat ja materiaalit

Pintamateriaali
Pääosin vanha lankkulattia, seinät hirsi/maali/lummpupaperi

Lisätiedot
Peruskorjaus kesken, seuraavat korjaukset tehty mm. - peltikatto maalattu 2016 - ulkolaudoitus kunnostettu ja maalattu 2016 - ulkoikkunat entisöity - kivijalka korjattu etelä- ja länsisivulta - savupiipun vesikate korjattu - alakerran alapohjaeristeet vaihdettu ekovillaan 2017, alakerran alapohjaaeristeen alapuoliset eristelevyt vaihdettu. - hirret osittain vaihdettu eteläpuolella. - alakerran kantavat hirsirakenteet käsitelty tervalla. - alakerran uusittujen lattiarakenteiden ulkovälit tilkitty pellavakuidulla. Kysy lisätietoja.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala
939,00 m2

Omistus
Vuokra

Vuokra-aika
31.12.2039

Vuokranantaja
Hangon kaupunki

Asumiskustannukset

Kiinteistövero
192.99 EUR/v

Hinta

Velaton myyntihinta
139 000,00 EUR

Velkaosuus
0,00 EUR

Myyntihinta
139 000,00 EUR

Vapautuminen
Heti vapaa