Hanko, Itäsatama
3h+avok+kph+s+parvi+terassiparveke+varasto

VARATTU!

Hangon komeimmalle paikalle, Itäsataman yläpuolelle omalle kukkulalleen, saneerataan historiallinen rautatieläisten huvila, Villa Veturi, johon tulee yhdeksän korkealuokkaista huoneistoa. Kesäravintolat ovat aivan käden ulottuvilla, pikkuputiikit kulman takana, eikä lähimmälle hiekkarannallekaan ole kuin muutama sata metriä. Ja meri - se on läsnä kolmessa suunnassa. Villa Veturin sijainti onkin aivan ainutlaatuinen.

Tämä myynnissä oleva Villa Veturin upea kattohuoneisto on täysin uniikki ja sen merinäköalat ovat huimaavat. Iso terassiparveke ja koko senpituinen ikkunaseinä tuovat meren sisään vuoden ympäri. Parvekkeelta voit ihailla näkymiä niin Itäsatamaan kuin Länsisatamaankin - ja aina horisonttiin asti.

Kattohuoneistoon rakennetaan muista huoneistoista poiketen oma saunaosasto. Huoneiston sydän on iso avokeittiö-oleskelutila, josta on käynti terassiparvekkeelle. Tässä tilassa on myös kääntyvä kamina, joten voit nauttia takkatulen loimusta, istuit sitten keittiön pöydän äärellä tai olohuoneen puolella. Huoneistoon kuuluu kaksi makuuhuonetta ja yksi omassa rauhassaan oleva matalampi makuuparvi. Lisäksi huoneiston yhteydessä on kylmä varastotila.

Asuntojen suunnittelussa on panostettu korkeatasoisen vapaa-ajan asumisen vaatimuksiin. Esimerkiksi äänieristykseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Älykästä asumista tuovat puolestaan nopea valokuituyhteys ja ulko-ovien avaimeton kulku.
Asuntojen arvioitu valmistumisaika on joulukuu 2018.


Myynti

Nana Hyry
Unelmakauppias LKV
puh. 0400 942052
nana@himajahuvila.fi


Huoneisto

Tyyppi
Puutalo-osake

Tilakuvaus
3h+avok+kph+s+parvi+terassiparveke+varasto

Katuosoite
Nycanderinkatu 3B8

Pinta-ala
85,00 m2

Kokonaispinta-ala
160,00 m2

Kerros/Kerroksia
3/3

Huoneet
3

Oma sauna
Kyllä

Kunto
Erinomainen

Ikkunoiden suunta
Huoneistosta on upea merinäköala Itäsatamaan ja Länsisatamaan aina horisonttiin asti.

Keittiö
Keittiöön asennetaan arkkitehdin suunnittelemat kiintokalusteet, jotka tehdään pääosin puusepäntyönä paikan päällä. Keittiö on varustukseltaan erittäin korkeatasoinen ja täyttää vaativimmankin kokin toiveet. Keittiö on varustettu Neffin tyylikkäillä ja innovatiivisilla kodinkoneilla: korkea jääkaappi-pakastin, viinikaappi, astianpesukone, itsepuhdistuva pyrolyysiuuni, mikro sekä induktioliesi, jossa pöytämallinen liesituuletin hyvänlaatuisella aktiivihiilisuodattimella.

Kph/WC
Myös kylpyhuoneeseen asennetaan arkkitehdin suunnittelemat kiintokalusteet, jotka tehdään pääosin puusepäntyönä paikan päällä. Kylpyhuoneen lattiassa on italialainen Keope Black Anthrasit -laatta ja suihkussa Keopen luonnonkivimosaiikkilaatta. Kylpyhuoneen varusteisiin kuuluu kiinteä suihkuseinä karkaistusta lasista, sadevesisuihku, pyöreä pesuallas ja Hans Grohen hanat. Wc-istuin on seinämallia. Huoneistoon kuuluu myös oma sauna.

Pintamateriaalit
Asuintiloissa on tammilankkuparketti. Huoneiston sisäseinissä on osittain säilytetty vanhaa hirsiseinää, muut seinät on maalattu.

Lisätietoja
Asunnossa on kääntyvä kamiina ja koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Lisäksi asuntoon kuuluu iso parveke, josta huikeat merinäköalat Itäsatamaan, Länsisatamaan ja horisonttiin asti!

Yhtiö/Kiinteistö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Hangon Nycanderinkatu 3 B

Rakennusvuosi
1918

Postinumero
10900

Kaupunki
Hanko

Tontin pinta-ala
1 062,00 m2

Rakennusaine
Hirsi

Katon tyyppi
Harjakatto, peltikate

Huoneistot
9

Huoneistojen pinta-ala
478,00 m2

Lämmitys
Maalämpö, pönttöuunit

Yhteinen sauna
Ei

Asumiskustannukset

Hoitovastike
255,00 EUR/kk

Kokonaisvastike
255,00 EUR/kk

Hinta

Velaton myyntihinta
750 000,00 EUR

Velkaosuus
0,00 EUR

Myyntihinta
750 000,00 EUR

Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan