Hanko, Itäsatama
2h+avok+kph+terassi+piha

Hangon komeimmalle paikalle, Itäsataman yläpuolelle omalle kukkulalleen, saneerataan historiallinen rautatieläisten huvila, Villa Veturi, johon tulee yhdeksän korkealuokkaista huoneistoa. Kesäravintolat ovat aivan käden ulottuvilla, pikkuputiikit kulman takana, eikä lähimmälle hiekkarannallekaan ole kuin muutama sata metriä. Ja meri - se on läsnä kolmessa suunnassa. Oma tontti on upean vehreä ja puistomainen - ei uskoisi, että olet keskellä kaupunkia! Villa Veturin sijainti onkin aivan ainutlaatuinen.

Sisällensä Villa Veturi tulee kätkemään niin vanhoja kakluuneja, paljaita hirsiseiniä kuin taidokasta puusepäntyötä ja huippumodernia talotekniikkaa. Kaikessa on huomioitu helppo, huoleton ja korkeatasoinen asuminen merellisessä Hangossa.

Villa Veturin alakertaan tulee kolme asuntoa, toiseen kerrokseen neljä ja ullakolle yksi. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on iso terassi etelään/lounaaseen ja pieni piha oman sisäänkäynnin yhteydessä. Toisen kerroksen ja ullakon asunnoissa on terassiparvekkeet mahtavalla merinäköalalla.

Villa Veturi saneerataan kauttaaltaan, mutta vanhaa rautatieläisromantiikkaa säilytetään niin paljon, kuin se on mahdollista ja järkevää.

Asuntojen suunnittelussa on panostettu korkeatasoisen vapaa-ajan asumisen vaatimuksiin. Esimerkiksi äänieristykseen on kiinnitetty erityistä huomiota ja asumismukavuutta tuovat maalämmöllä toimiva lattialämmitys ja asuntoon on asennettu viilennys. Älykästä asumista tuovat puolestaan nopea valokuituyhteys ja ulko-ovien avaimeton kulku.

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on joulukuu 2018. Varaa omasi nyt!


Myynti

Nana Hyry
Unelmakauppias LKV
puh. 0400 942052
nana@himajahuvila.fi


Huoneisto

Tyyppi
Puutalo-osake

Tilakuvaus
2h+avok+kph+terassi+piha

Katuosoite
Nycanderinkatu 3B1

Pinta-ala
49,50 m2

Kokonaispinta-ala
49,50 m2

Kerros/Kerroksia
1/3

Huoneet
2

Oma sauna
Ei

Kunto
Erinomainen

Ikkunoiden suunta
Päätyhuoneiston ikkunat ovat Itäsatamaan ja Kuningattarenvuorelle päin

Keittiö
Keittiöön asennetaan arkkitehdin suunnittelemat kiintokalusteet, jotka tehdään pääosin puusepäntyönä paikan päällä. Keittiö on varustukseltaan erittäin korkeatasoinen ja täyttää vaativimmankin kokin toiveet. Keittiö on varustettu Neffin tyylikkäillä ja innovatiivisilla kodinkoneilla: korkea jääkaappi-pakastin, viinikaappi, astianpesukone, itsepuhdistuva pyrolyysiuuni, mikro sekä induktioliesi, jossa pöytämallinen liesituuletin hyvänlaatuisella aktiivihiilisuodattimella.

Kph/WC
Myös kylpyhuoneeseen asennetaan arkkitehdin suunnittelemat kiintokalusteet, jotka tehdään pääosin puusepäntyönä paikan päällä. Kylpyhuoneen lattiassa on italialainen Keope Black Anthrasit -laatta ja suihkussa Keopen luonnonkivimosaiikkilaatta. Kylpyhuoneen varusteisiin kuuluu kiinteä suihkuseinä karkaistusta lasista, sadevesisuihku, pyöreä pesuallas ja Hans Grohen hanat. Wc-istuin on seinämallia.

Pintamateriaalit
Asuintiloissa on tammilankkuparketti, jonka alle on asennettu lattialämmitys. Huoneiston sisäseinissä on osittain säilytetty vanhaa hirsiseinää, muut seinät on maalattu.

Lisätietoja
Asunnossa on kunnostettu pönttöuuni. Lisäksi asuntoon kuuluu terassi ja piha-alue.

Yhtiö/Kiinteistö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Hangon Nycanderinkatu 3 B

Rakennusvuosi
1918

Postinumero
10900

Kaupunki
Hanko

Tontin pinta-ala
1 062,00 m2

Rakennusaine
Hirsi

Katon tyyppi
Harjakatto, peltikate

Huoneistot
9

Huoneistojen pinta-ala
478,00 m2

Lämmitys
Maalämpö, pönttöuunit

Yhteinen sauna
Ei

Asumiskustannukset

Hoitovastike
148,50 EUR/kk

Kokonaisvastike
148,50 EUR/kk

Hinta

Velaton myyntihinta
294 525,00 EUR

Velkaosuus
0,00 EUR

Myyntihinta
294 525,00 EUR

Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan